Om klubben

Aalborg Goju Ryu Karateskole holder til i Dansesalen i Tornhøjhallen Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst, hvor vi træner til faste træningstider to gange om ugen. Klubben blev stiftet i foråret 2017, med støtte og kyndig vejledning af bl.a. Rønde karateklub og Silkeborg karateskole.

I Aalborg Goju Ryu Karateskole træner vi Okinawa Goju-Ryu Karate-Do, der er en klassisk stilart fra øen Okinawa i Japan. Det betyder at vi træner traditionel japansk karate. Hos os lægger vi vægt på disciplin og respekt for hinanden og ikke mindst selvdisciplin.

Vi optager nye medlemmer fra 10 år og opefter. Du kan træne med ganske gratis i en måned, for at se om det er noget for dig. Du skal blot møde op, medbringende noget løst træningstøj, og bare fødder. Og selvfølgelig et åbent sind og godt humør.

Aalborg Goju Ryu Karateskole er medlem af IOGKF – Det internationale Goju-Ryu karateforbund. Vi har kontakt med en række andre Goju-Ryu klubber i landet og deltager ofte i de halvårlige Gasshuku –(inter)nationale træningssamlinger, hvor flere hundrede karatefolk fra ind- og udland mødes over en weekend og træner under nogle af verdens højest graduerede inden for Okinawa Goju-Ryu Karate-Do.
Deltagelse i Gasshuku foregår for egen regning, er helt frivilligt og altid en god oplevelse.


Mød os:

Profilbillede-af-Preben-Schultz
Preben Schultz
Instruktør
Formand
1. kyu
Profilbillede-af-Tobias-Gerhardt-Pedersen
Tobias Gerhardt-Pedersen
Cheftræner
Shodan
Profilbillede-af-Mikael-Hagel-Skaarup-Jensen
Mikael Hagel Skaarup Jensen
Instruktør
Kassér
Shodan
Profilbillede-af-Peter-Birkeland
Peter Birkeland
Instruktør
Bestyrelsesmedlem
Shodan